Glenn test NIVEA MEN Sensitive Cooling

Geplaatst door
Niet alleen ik krijg beauty producten toegestuurd, maar ook Glenn ontvangt soms een pakketje om te testen. Superleuk! Een tijdje geleden ontving hij enkele producten van NIVEA MEN Sensitive Cooling. Dit is een nieuwe lijn voor de gevoelige mannenhuid na het scheren. Glenn heeft de producten uitgebreid getest en vandaag geeft hij zijn mening. Misschien zit er wel een goede tip tussen voor je vriend of papa (Vaderdag)? 
 

Wat zegt NIVEA over deze lijn?
Een gladgeschoren, gehydrateerde huid zonder imperfecties of rode plekken oogt bijzonder verleidelijk. Daarom lanceert NIVEA MEN een nieuw gamma verzorgingsproducten die zorg dragen voor de gevoelige mannenhuid na het scheren: NIVEA MEN Sensitive Cool. 
De nieuwe NIVEA MEN Sensitive Cool Shaving Gel, Aftershave Lotion en Gezichtsgel hydrateren de huid en geven haar een fris gevoel in alle zachtheid. Hun formules met 0% alcohol bevatten innoverende ingrediënten zoals CoolAct 10 die zorg dragen voor de meeste gevoelige huidtypes. Bye bye branderig gevoel na het scheren! Maak kennis met dit nieuwe aftershave ritueel speciaal voor mannen met een gevoelige huid! Het fris, marien parfum geurt achteraf heerlijk op de huid. De zintuigen ontwaken in alle zachtheid…

De belangrijkste ingrediënten zijn:
 
– CoolAct 10: een innovatief, verfrissend actief ingrediënt dat de huid een instant en langdurig gevoel van frisheid geeft, zonder te prikken.
 
– Vitamine E: een krachtig antioxidant die vroegtijdige huidveroudering tegengaat.
 
– Kamille: bestanddeel dat bekend staat voor zijn kalmerende, ontstekingsremmende, anti-allergische en verzachtende eigenschappen.
 
– Zeealgen: het beste uit de zee om de huid te verzachten, te beschermen en te hydrateren.
NIVEA MEN Sensitive Cooling Shaving Gel – € 4.09
 
Glenn: “De Shaving Gel zit in een fles van 200 ml. De verpakking ziet er basic en clean uit. De fles heeft een handige pomp. De eerste keer heb ik iets te hard gedrukt waardoor ik teveel scheergel had, maar de volgende scheersessie was de dosering in orde. Je hebt niet veel gel nodig voor je gezicht dus dit product is zeer zuinig in gebruik. De scheergel smeert makkelijk uit en voelt zacht aan op mijn huid. De substantie voelt aan als een zachte mousse. Een echt fris gevoel krijg ik er niet van, maar de scheergel maakt mijn huid zacht en hydrateert goed. Ik heb minder last van irritaties dus dat is goed hè!” 
 
NIVEA MEN Sensitive Cooling After Shave Lotion – € 6.69
 



Glenn: “De After Shave Lotion zit in een mooi doorzichtig flesje van 100 ml. De geur is heel fris (beetje marine-achtig) en de lotion voelt ook fris aan op mijn huid, dat vind ik fijn. Ik heb een gevoelige huid en ik vind het goed dat er geen alcohol in de lotion zit. Ik heb geen last gehad van een branderig gevoel, ook niet als ik een wondje heb. De lotion dringt snel in mijn huid en laat geen vettig of plakkerig laagje achter. Mijn huid voelt zacht en fris aan.”

NIVEA MEN Sensitive Cooling Gezichtsgel – € 11.99
 
 
Glenn: “Ik ben geen man die dagelijks een crème op zijn gezicht smeert. Ik wist dus niet goed wat ik van deze gezichtsgel moest verwachten. Ik heb de gel vooral gebruikt op mijn voorhoofd omdat ik daar wat drogere plekjes heb. En ik moet zeggen dat de gel me eigenlijk goed bevalt. Hij voelt fris aan en hydrateert mijn huid goed. Zo’n product werkt dus echt! Wel moet ik bekennen dat ik nogal vergeetachtig ben om zo’n gezichtsgel te gebruiken. Ik smeer dus niet elke dag, maar wel als ik drogere plekjes heb.”
 


Besluit
Glenn: “De NIVEA MEN Sensitive Cooling producten zijn heel goed. Ze ruiken lekker fris en ze zijn verfrissend voor mijn huid. De producten bevatten geen alcohol en ze geven geen branderig gevoel. Ik raad deze producten dus zeker aan voor mannen met een gevoelige huid.”
 
Gebruikt jouw vriend of papa producten van NIVEA?

Groetjes,
Glenn & Vanessa

11 reacties

  1. Das wel tof dat hij ook eens iets krijgt! 😀 Ik moet dit aan mijn vriend laten weten want zo'n gezichtsgel moet wel heel erg kalmerend en verfrissend zijn. Ze mogen ook eens verwend worden hé, als ze elke dag hun best doen voor ons 😀

  2. Ja Fiston,leuk dat je mannenprodukten test :),Nivea is mijn favoriet,heb er verschillende in huis en ben er heel tevreden over.Tof gedaan,wie bij de hond slaapt…… :):):)xxx

  3. Leuk dat je ook mannenproducten test! Ik denk dat dit een geschikte lijn is voor mijn vriend, ik zal het hem eens laten lezen! 🙂

  4. Ik vind Nivea een erg fijn merk 🙂 Mijn vriend ook maar eens overtuigen 😉

  5. Wat leuk voor dit te lezen, ik ga eens achter deze producten gaan voor Dimitri hij heeft altijd last van rode plekjes na het scheren 🙂
    Leuke review en wat leuk dat je vriend dit pakket heeft gekregen!'
    X

Reacties zijn gesloten.