Mijn nieuwe Vans

Geplaatst door
De lente is in het land! De komende dagen worden zonnig en we krijgen zelfs temperaturen tot 14 graden, wow! Dit is de ideale gelegenheid om onze warme enkellaarsjes in te ruilen voor een paar coole sneakers. Onlangs mocht ik van de webshop Omoda schoenen uitzoeken en dat vind ik natuurlijk superleuk. Mijn keuze ging naar deze blauwe Vans. Kijk mee!
 

Ik ben een echt sneaker meisje. In de lente en zomer zie je mij vaak in sneakers rondlopen. Toen ik van de webshop Omoda de kans kreeg om schoenen uit te kiezen, dan ging ik meteen kijken bij de sneakers. Wat hebben ze een prachtig aanbod! In eerste instantie vielen mijn ogen op de witte sneakers, maar toen dacht ik dat het ook wel eens fijn zou zijn om voor een kleurtje te gaan. Ik zag de blauwe Vans en werd op slag verliefd!

 
De Vans zijn navy blauw en dat vind ik een leuk kleurtje voor de lente en zomer. Bijzonder aan de schoenen zijn de opvallende witte zoolranden. Op de achterzijde vind je een rood rubberen merkopdruk. Over de hele schoenen lopen witte stiksels en de buitenste zijde is voorzien van een wit merklabel. Op de website staat dat het model normaal uitvalt en dat klopt ook. Ik heb zoals gewoonlijk maat 40 besteld en die maat is perfect. De Vans zitten heel comfortabel en ze voelen luchtig aan. Ik ben er heel blij mee!
 
Normaal kosten de Vans € 64.95 maar momenteel is er korting waardoor je maar € 49.00 betaald. De Vans zijn ook verkrijgbaar in het beige, lichtblauw, lichtgroen, rood, grijs en zwart. 
Als laatste wil ik nog even zeggen dat ik heel tevreden ben over de service van Omoda. De bestelling en levering verlopen heel vlot. Na twee werkdagen stond de postbode al voor de deur en had ik mijn bestelling in huis. Als je op voorhand weet dat je niet thuis zal zijn, dan kan je je pakket ook laten leveren op een Bpost of Kiala afhaalpunt en dat vind ik erg handig. Zo hoef je je geen zorgen te maken over dat je je pakketje zal missen. De verzendkosten vallen trouwens ook goed mee. Bij bestelling vanaf € 50.00 betaal je geen verzendkosten, bij bestellingen tot onder de € 50.00 betaal je € 3.95 verzendkosten. Mocht je je bestelde producten willen retourneren, dan is dat altijd gratis.

Wat vind jij van mijn nieuwe Vans? 
Veel liefs,
Vanessa xxx

28 reacties

  1. Wat super gaaf dat je schoenen mocht uit zoeken! Je hebt een mooi paar uitgekozen, Vans staan ook nog op mijn wishlist x

  2. Wauw leuk! Ik ben dol op vans! Ooit begonnen met een paar zwarte met tijgerprint en nu laatste een paar met spijkerstof met sterren gekocht! Zitten heerlijk 🙂

  3. Wow, je mocht schoenen uitzoeken!! Superleuke Vans, ik leef ook in sneakers 🙂

  4. Wat een leukerds! En wat leuk dat je schoenen mocht uitzoeken, Vans lopen heerlijk!

  5. Ik vind ze leuk! En ze lopen zoooo lekker. Dat is wel balen als je dan even afwisselt, want andere sneakers zitten dan opeens heel stroef, haha. Mooi kleurtje ook!

  6. Fijn zeg zo'n lekker vrolijk kleurtje! Ik heb ze in het donkerblauw maar ze fungeren nu als werkschoenen aangezien ze zo lekker zitten én in de wasmachine kunnen haha!

  7. Ik heb ooit eens Vans gehad en die gingen heel lang mee, tot aan het verhuizen…
    En ik vind die van jou echt heel gaaf en ik ga dus misschien wel even Vans bestellen 😉

  8. Het is misschien heel raar, maar zelf heb ik zo geen gemakkelijke platte schoenen. Maar eigenlijk wil ik al langer zo'n paar, gewoon omdat ze zo comfi zijn! Liefs

  9. Oh deze zijn mooi! Ik koop ook elk jaar een paar Vans, vind het heerlijke schoenen 🙂

  10. Deze Vans zijn echt te gek!! Ik hou ook echt van sneakers en zat vorig jaar nog te twijfelen tussen Vans of All stars. Uiteindelijk zijn het toch all stars geworden, maar deze Vans zijn ook echt super mooi! De kleur vind ik ook echt mooi.

Reacties zijn gesloten.