Shoplog Primark | November 2014

Geplaatst door
Afgelopen vrijdag ben ik naar de Primark in Luik geweest. Het was de tweede keer dit jaar. Omdat ik een uur en half onderweg ben, komt het er niet van om vaak te gaan. Dit heeft natuurlijk als gevolg dat ik me volledig heb laten gaan en naar huis ging met twee volle zakken. Heerlijk! Kijken jullie mee naar wat ik heb gekocht?  
 

 
Als eerste heb ik twee rollen inpakpapier gekocht: eentje speciaal voor kerst en eentje om gewoon te gebruiken. Komt altijd van pas toch? Ik vind ze heel mooi en heb alvast zin om cadeautjes in te pakken!

Prijs: € 1.50 per rol

Dan drie pakken kousen. Ik had nieuwe kousen nodig en ik vond deze heel leuk. Het is dan nog geen kerst, maar ik vind het helemaal niet erg om deze kousen nu al aan te trekken.
 
Prijs: € 2.50 per pak

Onlangs ben ik 25 jaar geworden, maar deze schattige sloefjes kon ik écht niet weerstaan. Vooral die met Knorretje vind ik superlief! Deze sloefjes zijn anti-slip en dat vind ik wel handig.

Prijs: € 5.00 (Knorretje) – € 3.00 (witte)

Uiteraard nam ik ook twee geurkaarsen mee naar huis. Dit keer ging ik voor de geur ‘warm winter berry’. Een heerlijke geur voor dit najaar! Ik vind zo’n grote potten trouwens erg fijn omdat je er lang mee kan doen.

Prijs: € 4.00 per stuk

In de beauty afdeling zag ik deze shampoo en conditioner met arganolie staan. Aangezien ik nog nooit haarproducten met arganolie heb gebruikt, ben ik er heel benieuwd naar. Ik vind het alvast mooie flesjes. Hopelijk kan de inhoud mij ook verrassen!
Prijs: € 5.00 per fles
In dezelfde afdeling kocht ik een kabuki brush en een Polka body mist. De body mist ruikt heerlijk, het is een citrus / houtachtige geur. Hij blijft ook lang hangen. Ik heb hem rond de middag op mijn huid gesprayd en ’s avonds rook ik hem nog steeds.

Prijs: € 3.00 (kabuki brush) – € 3.50 (body mist)

Iedere keer dat ik in de Primark ben, dan koop ik een nieuwe borstel. Ik vind het belangrijk om mijn borstel regelmatig te vervangen en die van de Primark zijn heel fijn.
Prijs: € 3.00
Voor op ons bed heb ik een groot wit deken gekocht. Het is lekker fluffy en warm, ideaal dus voor als het ’s nachts wat kouder is. Ik heb vorige winter al een soortgelijk dekentje zien liggen en toen heb ik het niet mee naar huis genomen. Natuurlijk had ik toen spijt en daarom heb ik dit keer niet getwijfeld. Het is zo mooi!
Prijs: € 25.00
Dan heb ik twee basic zwarte t-shirts gekocht. Ik draag basics eigenlijk het hele jaar door. In de herfst en winter draag ik ze graag onder een cardigan of trui. Voor de prijs moet je het zeker niet laten!
Prijs: € 2.50 per stuk
Op dit moment draag ik niets liever dan lange, warme cardigans. Toen ik deze zag hangen, dan moest ik hem gewoon meenemen. Ik vind de kleur heel mooi en de glitters maken het helemaal af!
 
Prijs: € 15.00
Ik kocht twee geurhangertjes voor in de auto: Ginger Bread en Winter Berry. Momenteel hangt Ginger Bread in de auto en ik moet zeggen dat de geur lekker naar koekjes ruikt, heel zoet.
Prijs: € 1.50 per stuk
Als laatste kocht ik nog een to do lijstje met een leuke pen. Ik ben echt verslaafd aan notitieboekjes en lijstjes, ik gebruik ze zowel voor alledaagse dingen als voor mijn blog. 

Prijs: € 3.00

Zo, dit zijn mijn aankoopjes. Ik ben er ontzettend blij mee! Iedere keer dat ik naar de Primark ben geweest, dan voel ik mij heel gelukkig. Ze hebben er zo’n leuke dingen! Ik kan niet wachten tot de Primark in Brussel open gaat. Dat is voor mij veel dichter bij huis. Of mijn portemonnee er even blij mee zal zijn, dat is natuurlijk wat anders…

Wat vind jij van mijn aankoopjes?

Veel liefs,
Vanessa xxx
Volg mijn blog op Bloglovin, Facebook en Twitter.

43 reacties

  1. Toffe spulletjes heb je gekocht Vanessa! Ik ben één keer naar Primark Luik gegaan een aantal jaar terug en ik vond het enorm tegenvallen, vooral de kledij dan en de organisatie van die winkel, het was daar echt superrommelig! xx

    1. Dankjewel! Soms is het er inderdaad rommelig, dit keer viel het goed mee. Zelf koop ik er niet echt kledij, meer accessoires.

  2. Wat heerlijk om even helemaal los te gaan! Ik denk dat ik mezelf dat ook ga gunnen. Volgende maand kerst…. Ja. Goed plan. Hele leuke spulletje heb je gekocht. Die t-shirts zijn ideaal. Die ga ik ook opzoeken!

  3. ja bij de primark shoppen is altijd leuk, ik heb het geluk dat ik er volgende week vlak bij woon 🙂
    vind de sokken die je gekocht hebt erg leuk!

  4. Leuke aankoopjes! Ik ben zaterdag naar die in Eindhoven geweest (omg wat is ie groot) en kocht ook zo'n sloefjes als de jouwe hihi. Het dekentje had ik ook bijna gekocht^^.

    Liefs,
    Pauline

  5. Wat een super toffe aankoopjes! Ik zie wel dat ik nodig weer naar de primark moet om allemaal leuke kerstdingetjes in te slaan! Love it.

  6. Superleuke spulletjes, vooral die geurhangertjes, je cardigan en die kerstsokken!

  7. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! 🙂 ik word er vrolijk van! 10 december opent die in Brussel, jeeeej! 🙂 ik ben onlangs naar de Primark geweest in Eindhoven, maar ik deed al zoooo lang over de kledij alleen dat ik geen tijd meer had voor de accessoires. Dit weekend ga ik naar Nederland met mijn vriend en dan wil ik nog wel even de accessoires doen, hihi! Die

  8. Wat een heerlijk vest heb je gekocht! Die kaarsen heb ik ook, wel in een andere geur, maar ik ben er erg tevreden over! Leuke aankopen

  9. Aaah ik word heel hebberig van je aankoopjes super leeuk. ik baal dat ik voor kerst niet snel meer naar primark ga, ik wil zooo graag die sokjes en het vest is ook echt super leeuk!

  10. Heel erg leuk! Dat kleed voor over het bed zou ik ook wel willen hebben, denk alleen dat mijn vriend het drie keer niks vind. 😉

  11. Wat een leuke aankoopjes! Dat to do lijstje lijkt me zo handig, ik schrijf ze nu gewoon op een normaal blok papier, maar die ziet er natuurlijk veel leuker uit 🙂 En oh my god, die sokken zijn té awesome!

  12. Oh die kerstsokken, geweldig! 🙂 en aan zo'n grote mooie geurkaarsen zou ik ook niet kunnen weerstaan… Leuk om te zien!

Reacties zijn gesloten.