Tropika skincare: review + win 2 x een pakket t.w.v. € 65! (GESLOTEN)

Geplaatst door
De laatste tijd krijg ik veel pakketjes opgestuurd om te reviewen en dat vind ik natuurlijk superleuk. Als ik daarbij ook nog eens een toffe winactie mag organiseren, dan ben ik al helemaal happy! Laatst ontving ik een pakketje van Tropika Skincare. Dit is een Belgische webshop die verzorgingsproducten met tropische ingrediënten aanbiedt. Ik heb volgende producten gekregen: een reinigingsmelk, een dag- en nachtcrème en een body lotion. Hieronder review ik al deze producten voor jullie én vertel ik jullie meer over de winactie!

Alle producten zitten in een kleurrijke verpakking en dat vind ik heel fijn. Zeker nu de herfst er stilaan aankomt kan het geen kwaad om wat kleur in de badkamer te hebben. 


De producten hebben een goed werkende pomp die je na gebruik kan afsluiten en dat vind ik wel handig. Zo hoef je nergens met je vingers in te zitten en blijven de ingrediënten op hun best.

De basis van de verzorging is avocado-olie en baobabolie. Avocado’s zijn heel gezond. Avocado-olie zit boordevol antioxidanten en vitamine E zodat je huid goed wordt gehydrateerd. En ook de baobab is bevorderlijk voor je huid. Baobabolie bevat een hoge concentratie aan antioxidanten, vitamine A en essentiële vetzuren. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een herstellende en hydraterende werking die je huid soepel en zacht maakt.

Tropika Skincare is vrij van minerale oliën en parabenen, bevat enkel hypoallergeen parfum (perfect voor de gevoelige huidjes) en is dierproefvrij.

Het assortiment is wel vrij beperkt. Er is één product voor het lichaam en drie voor het gezicht.

Reinigingsmelk
 
De reinigingsmelk bevat 200 ml. De substantie is goed, niet te dik en niet te dun. De melk verwijdert vlot mijn make-up en is zacht voor mijn huid. Mijn huid voelt niet droog of trekkerig aan. Wat me meteen opvalt is de heerlijke geur. De reinigingsmelk ruikt lekker tropisch en doet me denken aan mijn zomervakantie. Jammer is wel dat de geur niet zo lang op mijn huid blijft hangen. De reinigingsmelk is geschikt voor de normale tot gemengde huid en kost € 12,95.  
Dagcrème
 
De dagcrème bevat 50 ml. De substantie is prima, de crème smeert makkelijk uit. Tot mijn grote verbazing trekt de crème heel snel in. Dat vind ik altijd fijn want dan kan ik meteen verder gaan met mijn make-up. Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan. Ook bij de dagcrème geniet ik van de heerlijke geur, al blijft die niet zo lang hangen. De crème bevat geen SPF (Sun Protection Factor) dus die moet je nog even apart smeren om je huid te beschermen tegen de zon. De dagcrème is geschikt voor de normale tot gemengde huid en kost € 16,95.
 
Nachtcrème
Net als de dagcrème bevat de nachtcrème 50 ml. De substantie is een tikkeltje dikker dan bij de dagcrème, maar het verschil is niet groot. De crème smeert weer goed uit en trekt verbazend snel in. I love it! Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan. Net als bij de andere producten ruikt deze crème heel lekker, maar blijft de geur niet zo lang hangen. De nachtcrème is geschikt voor de normale tot gemengde huid en kost € 16,95.

Body lotion


De body lotion bevat 200 ml. De substantie is niet te dik en niet te dun. De lotion smeert vlot uit en trekt vrij snel in. Op grote oppervlakten, bv. je benen, moet je wel opletten dat je niet teveel lotion ineens gebruikt want dan duurt het even vooraleer het is ingetrokken. In tegenstelling tot de andere producten blijft de geur dit keer langer hangen. De body lotion hydrateert mijn huid en maakt ze zacht. De hoge concentratie vitamine E maakt dat de lotion geschikt is voor de droge en normale huid. De body lotion kost € 15,95.


Besluit
 
Tropika Skincare heeft mij zeker niet teleurgesteld. Alle producten zijn voedend en zacht voor mijn huid. De geur is lekker tropisch en zomers, heerlijk! Een dikke plus is dat de producten hypoallergeen parfum bevatten en daardoor perfect zijn voor de gevoelige huidjes. Ik raad Tropika Skincare zeker aan om eens te proberen, en ik heb goed nieuws…

 Winactie
 
Tropika Skincare biedt 250 gratis staaltjes aan! Hiervoor dien je enkel een mailtje te sturen naar [email protected]. Vermeld volgende gegevens: naam + voornaam, volledig adres, postcode en woonplaats. Schrijf in het onderwerp: Vanessa blogt.

Uit alle mailtjes kiest Tropika dan ad random 2 lezeressen en die winnen een pakket t.w.v. € 65! (4 producten)

Pssst… Vergeet deze winactie zeker niet te vertellen aan je vriendinnen! Dit kan makkelijk door volgende tweet te versturen: ‘Ik maak kans op een heerlijk pakket van Tropika Skincare t.w.v. € 65 @vanessablogt. Ga snel naar www.vanessablogt.be en doe ook mee!’

Ik wens iedereen veel succes!


Liefs,
Vanessa xxx

25 reacties

  1. Ik ben er wel benieuwd naar, zou goed zijn voor mijn gevoelige huid en dat ze lekker ruiken vind ik ook heel belangrijk! 🙂 ik ga zeker een mailtje sturen!

  2. Geen idee of ik ook mee kan doen vanuit Nederland, maar ik neem de gok. Ik heb een gevoelige huid, dus ik ben benieuwd naar deze producten.

  3. Oeh wat een heerlijke producten zeg! Gaaf om zo kennis te kunnen maken met dit merk. Ik ga ze zeker even mailen. Bedankt voor de tip.

    Liefs,
    Kim / Vintage & Beauty

  4. Ik ben zeer benieuwd naar deze producten! En wat leuk dat ze uit België komen. Ik stuur zeker een mailtje x

  5. Het lijken me superheerlijke produkten, ik ben erg benieuwd en wil het staaltje graag proberen!!

  6. ik wil heel graag deze Tropika produkten testen , dus hoop ik staaltjes te mogen ontvangen , ik heb mijn mailtje verstuurd
    groetjes Linda Vandecasteele

Reacties zijn gesloten.