Stoer & fashionable in één!

Geplaatst door
Houd jij niet zo van al die poespas op je kleding, kanten randjes op je shirt en veel te schattige jurkjes en rokjes? Op naar de stoere look! Afgetrapte laarzen of sneakers, leren jacks en rafelende shortjes, allemaal items die zich hoogstwaarschijnlijk in jouw kledingkast bevinden. Lees snel verder voor leuke kledingtips die je naast het stoere, ook nog wat vrouwelijke tinten meegeven. 
 

Goeiemorgen sunshine

Out of bed look, het perfecte kapsel voor een stoere chick. Laat je knotje of staartje eens achterwegen en gooi je haren lekker los. Een wild kapsel met veel volume, het zou jouw outfit de perfecte touch meegeven. Maar nu de grote vraag, hoe komen we aan dat wilde kapsel mét veel volume? Even een retourtje drogisterij of kapper en je kunt aan de slag. De geheime ingrediënten die jij moet aanschaffen zijn droogshampoo en een zogenaamde sculpting powder. De droogshampoo onttrekt het vet uit je haar, waardoor je ten eerste met een stralende en vetvrije coupe rondloopt. Ten tweede zorgt de droogshampoo ervoor dat jouw haar minder zwaar wordt. Het gaat minder hangen, waardoor er meer volume wordt gecreëerd. Het sculpting powder heeft vrijwel hetzelfde effect, maar dan net een stapje effectiever. Het poeder creëert geweldig volume en jouw haar blijft tevens de hele dag perfect in model. Het leuke aan dit poeder is dat je er de day after ook nog heerlijk van kunt genieten, hallo sunshine, hallo volume!

 

Leren jasje
Een absolute don’t: het weggooien van je leren jasje. Leer heeft namelijk de bijzondere eigenschap dat het er naarmate de tijd en gebruik alleen maar beter uit gaat zien. Daarnaast is een leren jasje een match item om van te dromen: het past zowaar bij alles! Een gaaf print shirtje met een skinny of boyfriend jeans en je outfit is weer klaar.
Ben jij na jouw leren jasje verliefd geworden op lederen kledingstukken? Geen probleem, je kledingkast is er om uitgebreid te worden, niet waar? De leren broeken en leggings worden met de dag populairder en kunnen tevens perfect gecombineerd worden. Naast de lederen kledingstukken, zijn er veel andere lederen producten om jouw outfit mee aan te vullen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lederen smartphonehoes of iPad Mini hoes? Erg leuk om te matchen en tevens handig om jouw telefoon of je tablet bescherming mee te bieden als je deze in jouw bezit hebt.
Het stoere totaal plaatje
Met een lederen jasje of lederen broek heb je natuurlijk nog geen outfit bij elkaar. Zowel de schoenen als de accessoires moeten nog toegevoegd worden om tot een mooi eindresultaat te komen. Ken je de Doc Martens van vroeger nog? Deze laarsjes komen weer helemaal terug de mode in én terecht, ze zijn super gaaf!! Kies een paar met leuk design of gewoon lekker zwart.
Last but not least, de accessoires voor jou en voor je gadget. Het dunne lederen horloge zie je veel terugkomen en staat super leuk bij verschillende soorten outfits. Op het gebied van sieraden zou je eens een kijkje kunnen nemen tussen de dunne kettinkjes en er daarbij meerdere combineren.
Ook de tablet verdient een leuk accessoire, aangezien je deze waarschijnlijk non-stop met je meedraagt. Neem bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Tab 4 8.0 hoes met studs voor je nieuwe Samsung tablet. Dit is een goed voorbeeld van zo’n accessoire, waarmee je jouw tablet meteen van een heel ander uiterlijk voorziet.

 

 
Voor de finishing touch lak je jouw nagels mooi zwart en ben je meteen in een passende mood voor het najaar. Succes ermee!
Wat vind jij van een stoere look? 
Dit artikel is in samenwerking.

31 reacties

  1. Mijn kledingstijl is af en toe maar een tikkeltje stoer! Die laarsjes op het bovenste plaatje zijn echt heel erg leuk!

  2. Ik ben zelf dol op stoere looks en zo omschrijf ik mijn eigen stijl ook. Och die nagels, de schoenen, werkelijk alles is prachtig

  3. Ik ben ook dol op een stoere look, al houd ik ook van kantjes en randjes. Ik vind een leren jas echt super tof en ook de nagellak op de foto is super leuk! x

  4. Ik vind de stoerdere look veel leuker dan van die schattige looks, ik heb zelf ook al een jaar lang zwart glanzende Dr Martens en ze zijn super 🙂

  5. Oh ja, Dr Martens. Die waren helemaal hip in mijn tijd. Iedereen moest ze hebben. Dus ging ik eigenwijs naar de legerdump, regelde daar een stel legerboots, verfde er bloemetjes op en ik vond het geweldig!

  6. Dit artikel is echt perfect getimed, haha. Ik wil namelijk steeds meer gaan overstappen naar een stoerdere look, deze tips zijn zooo handig echt een super leuk artikel!! Hele fijne tips,hier heb ik echt wat aan!

  7. de stoere look vind ik altijd geweldig, maar wel dan natuurlijk afgewerkt met erg vrouwelijke details….dit is helemaal mijn ding, vind het top!

Reacties zijn gesloten.