Iedereen is mooi: unboxing, review & kortingscode

Geplaatst door
Laatst heb ik een superleuk pakketje ontvangen van de Belgische webshop Iedereen is mooi. In deze webshop vind je heerlijke verzorgingsproducten voor lichaam en geest. Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal heb gekregen en wat ik er van vind. Ook deel ik een unieke kortingscode waarmee jullie 10% korting krijgen op het hele assortiment!

Als eerste heb ik een geurbrandertje in hartjesvorm en 7 soya tabs gekregen. De soya tabs zijn geurblokjes voor in de geurbrander. Ze zijn gemaakt van 100% puur soyawax en daarom zijn ze biologisch afbreekbaar. De soya tabs worden zelf gemaakt en in plastic cupjes gedaan omdat ze dan hun geur langer behouden.
Ik heb volgende geuren gekregen: appeltaart, cupcake, limoen, lotus, pearberry, platteland en kokos sorbet. Ze ruiken allemaal ontzettend lekker! Wat me opvalt is dat de geuren heel sterk zijn en snel door de hele kamer verspreiden. Ik vind de werking nog veel beter dan bij geurkaarsen.

Het gebruik is simpel. Je doet de inhoud van het cupje in het geurbrandertje en de tab geeft dan 8 à 10 uur geur af. Natuurlijk hoef je het kaarsje geen 10 uur aan één stuk te laten branden. Je kan het kaarsje ook uitblazen en zo 5 keer 2 uur genieten van de geur. Als de tab geen geur meer afgeeft, dan kan je hem laten afkoelen en zo uit het brandertje laten glijden.

Ik heb een pakje met 12 wierook kegeltjes gekregen in de geur Rode Roos. Een kegeltje blijft gemiddeld 20 minuten branden, maar de geur verspreid zich heel snel door de kamer. 
 
De geur van wierook werkt op ons hormoonsysteem en kan daardoor een balans van lichaam en geest positief beïnvloeden waardoor we een gevoel van harmonie en welzijn waarnemen: we voelen ons vitaler, het kalmeert de geest, helpt te ontspannen en geeft een gevoel van herwonnen energie en levenskracht.

Je moet natuurlijk wel van wierook houden. Persoonlijk vind ik het fijn voor één keer, maar teveel hoeft het zeker niet. Ik hou meer van geurkaarsen en soya tabs. Maar voor wierook liefhebbers zijn deze kegeltjes zeker een aanrader!
 
Dit is een rolzeep in de geur braambes. Het is een simpele zeep maar ik vind ze er wel heel leuk uitzien. Bijna te leuk om te gebruiken, hihi. De zeep schuimt goed en ruikt heel lekker!
 
Minstens één keer per week ga ik in bad en dan vind ik het fijn om een bruisbal te gebruiken. Ik was dan ook blij dat er drie leuke bruisballen in het pakketje zaten. Ik kreeg de volgende geuren toegestuurd: Flower Garden, Roseship en Vanille. Op het eerste zicht drie heerlijke geuren, maar helaas blijft er van de geuren nog maar weinig over zodra de bruisballen in bad liggen. Ze geven ook weinig kleur af. Daarom ben ik een klein beetje teleurgesteld. Ik heb al betere bruisballen gehad.

Nog een badproduct! Het badzout Sleepy Head ruikt lekker naar lavendel en hierdoor kom je helemaal tot rust. Aan de hand van de grootte van je bad zal je het volledige flesje moeten gebruiken. Het badzout kan ook gebruikt worden in een voetbadje. Voor mij is dat laatste ideaal omdat ik een hele dag rondloop op mijn werk. Dan kunnen mijn voetjes ’s avonds wel een verzorgend badje gebruiken!


Ik heb een nagellakje gekregen van het merk Kleancolor, een populair budgetmerk. Het is de kleur Dolly Pink. Dit is een zacht roze kleurtje met een matte finish. Gisteren was mijn mama op bezoek en wou ze het lakje graag testen. Mijn mama heeft twee laagjes aangebracht en de lak droogde heel snel. Het matte effect is wel even wennen, maar het resultaat is zeker mooi. 

Als laatste nog een magisch wasdoekje in de vorm van een ster. Je moet de ster in een kommetje met water leggen en dan vouwt het zich uit tot een handig wasdoekje. Ik vind het idee wel leuk, maar ook niet zo speciaal dat ik het zelf zou kopen. De andere spulletjes vind ik veel leuker!

Prijzen
Geurbrandertje in hart: € 4
Soya tabs: € 1 per stuk


Wierook kegeltjes: € 1 per pakje


Rolzeep: € 2,50


Bruisbal: € 2,50 per stuk

 

Badzout: € 3
Nagellak: € 4
Magisch doekje: € 2

Wist je dat…
 

– ‘Iedereen is mooi’ de enige webshop in BeNeLux is die zo’n groot assortiment Freeman producten heeft. Ze verkopen ook de shampoo en conditioner.
– dat ze vaak dezelfde dag van betaling al versturen, waardoor je je bestelling heel snel in huis hebt.
– je de bestelling de dag zelf al gratis kan komen afhalen na afspraak.
– ze heel erg voor groene producten staan en daarom ook zelf alleen de shampoo en conditioner van Yes To gebruiken.
– ze ook een aantal dezelfde producten verkopen als een bekende Nederlandse badproducten webshop, maar veel goedkoper zijn (bv. de macarons en bruiscupcakes).
– dat de soya tabs zelfgemaakt zijn en niet slecht voor het milieu door de 100% soya wax dat ze gebruiken.

Kortingscode: vanessablogt


Voor mijn bezoekers heb ik een unieke kortingscode waarmee jullie 10% korting krijgen op het hele assortiment. De code is geldig tot 30 september 2014. Veel shopplezier!


Liefs,
Vanessa xxx

29 reacties

  1. Wat ontzettend leuk dat je dit opgestuurd hebt gekregen. De bruisballen vind ik er mooi uit zien alleen jammer van de geur die snel verdwijnt. De nagellak ziet er ook mooi uit!

  2. Wat een leukr bestelling heb je gedaan. Die rolzeep ziet er fun uit, hopelijk ruikt hij net zo lekker als hij eruit ziet! 🙂

  3. Leuke producten, fijn dat de geurbrander de geur zo goed verspreid! Ik ben toevallig net bezig met een review te schrijven over een nagellak van essence die er net hetzelfde uitziet dan die hierboven! 🙂

  4. Ik ben dol op wierook! Oh en die rolzeep is superschattig 🙂 Ook die soya tabs lijken me fijn (en totaal niet duur).

  5. Hoi Vanessa,

    Jammer dat de bruisballen je niet bevielen.
    Je moet ze dan ook niet als een gewone bruisbal zien, deze moet je zien als Creamers. Ze zijn namelijk heel erg voedend want ze zijn gemaakt met shea butter, er is niet veel geur in omdat de shea butter op je lichaam blijft kleven, en anders zou je de hele dag naar een cupcake ruiken 😉

    Als je een gekleurd en fel geurend bad wil, moet je eerder onze Fizzers gebruiken, dan krijg je vb een leuk roos badje.

    Groetjes,
    Wendy

  6. Geinig handdoekje en ik heb geen idee hoe platteland in kaarsvorm ruikt, maar het klinkt lekker.

Reacties zijn gesloten.