Shoplog Action & Kruidvat

Geplaatst door
Afgelopen zaterdag ben ik naar de Action en Kruidvat geweest. Zoals iedere maand was het weer tijd om een voorraadje producten in te slaan. Daarnaast kon ik nog wat dingen gebruiken voor onze reis naar Tunesië. Ik heb trouwens rustig kunnen winkelen. Het was buiten meer dan 30 graden dus er liep niet veel volk in de winkels, heerlijk! Kijken jullie mee naar mijn shoplog?
 
 

~ ACTION ~
 
In augustus gaan mijn vriend en ik op reis naar Tunesië en daarom heb ik twee grote strandlakens gekocht. Ze zijn 100 x 180 cm en dat is dus ideaal om te gebruiken op vakantie. Per stuk heb ik € 7,99 betaald en dat is meteen mijn duurste aankoop 😉
 
 
Dan heb ik drie rokjes gekocht. Ik vind ze heel mooi en ze zijn lekker luchtig om te dragen op warme zomerdagen. Uiteraard neem ik ze allemaal mee op vakantie. Per rokje heb ik slechts € 2,99 betaald. Voor dat geld kun je ze echt niet laten liggen!
 
 
Ook heb ik twee paar slippers gekocht: roze en zebra print. Ik ga één paar houden voor thuis en één voor mee te nemen op vakantie. Ze zijn echt goedkoop, per paar heb ik maar € 1,29 betaald! 
 
 
In onze keukenkast staan vooral kleine glazen en daarom leek het mij wel fijn om ook een paar grote glazen in huis te hebben. Een pak van 6 glazen kost € 1,99. 
 
Daarnaast heb ik kleurrijke rietjes gekocht. Mijn vriend en ik vinden het leuk om af en toe een cocktail te maken – bv. als er vrienden of familie op bezoek zijn – en dan is zo’n rietje wel plezierig! Een pak van 5 kost € 0,49.
 

 

Zoals bijna iedere maand heb ik mijn voorraad wattenschijfjes en reinigingsdoekjes ingeslagen. De grote wattenschijfjes vind ik erg handig voor mijn gezicht, de reinigingsdoekjes gebruik ik op momenten dat ik geen zin of tijd heb om mijn gezicht uitgebreid te reinigen. De wattenschijfjes kosten € 0,69 en de reinigingsdoekjes € 0,62.
 
 
Ik had deo’s nodig en daarom heb ik er twee van Vogue meegenomen. Ik heb nog geen ervaring met dit merk dus ik ben heel benieuwd. Daarnaast heb ik een pak lippenbalsems gekocht met de smaak aardbei. Ook deze zijn nieuw voor mij, normaal koop ik altijd de blauwe (zonder smaak). Verder heb ik een haar serum met arganolie gekocht. Nu het zomer is heb ik last van droog en pluizig haar. Ik hoop dat dit serum kan helpen om mijn haar terug glad en glanzend te maken.


De deo’s kosten € 1,65 per stuk, de lippenbalsems € 0,69 en het haar serum € 2,99.


Dan heb ik nog een pak servetten meegenomen, altijd leuk voor bij het avondeten! Ook heb ik een mooi notitieboekje gekocht. Ik ben iemand die alles opschrijft, zowel huishoudelijk als voor mijn blog, en dan is zo’n boekje erg handig. Als laatste heb ik twee citronella geurkaarsen gekocht. Nu het warm weer is en onze ramen veel open staan, vliegen er makkelijk muggen binnen. Ik hoop dat deze kaarsen een oplossing bieden. Mijn lichaam staat al vol met muggenbeten!

De servetten kosten € 0,79, het notitieboekje € 0,59 en een citronella kaars € 0,95.
~ KRUIDVAT ~
 
 
In het Kruidvat heb ik zonnebrandproducten voor op reis gekocht. Als eerste een hair protection spray. Deze zou beschermen tegen verkleuring en uitdroging van het haar. Zoals ik hierboven al zei, wordt mijn haar erg droog in de zomer. Ik ben benieuwd of dit product iets zal doen. Daarnaast heb ik een zonnebrandcrème met SPF 30 en after sun met Aloë Vera gekocht. Ik heb deze producten al gebruikt en ik ben er zeer tevreden over. 
De hair protection spray kost  € 3,69, de zonnebrandcrème € 4,50 en de aftersun € 6,99. Op de laatste twee producten heb ik korting gekregen. Mooi meegenomen!
In de zomer wordt mijn haar sneller vet en dan vind ik het fijn om een droogshampoo te gebruiken zodat ik mijn haar wat kan opfrissen. Mijn favoriete droogshampoo is die van Garnier Ultra Doux. Hij bevat citrusextract en daar hou ik van! Het kost € 4,95.
Binnenkort gaat er heel wat make-up van Catrice uit de schappen, o.a. deze BB allround foundation. Eigenlijk begrijp ik niet goed waarom want ik vind dit product fantastisch. Wel heb ik het kunnen kopen met korting en dat is natuurlijk leuk. Normaal kost het € 5,99 en ik heb het gekocht voor € 3.
Nog een product dat uit de rekking gaat is de waterproof top coat mascara. Ik heb nog geen ervaring met deze top coat dus ik ben zeker benieuwd. Ik ben van plan om hem uitgebreid te testen in Tunesië aangezien ik daar waarschijnlijk veel ga zweten. Normaal kost deze mascara € 4,59 en ik heb er € 2,30 voor betaald.
Ik breng mijn foundation altijd aan met een make-up sponsje. Voor mij geeft dit een mooi en natuurlijk resultaat. De sponsjes van Beauty Essentials zijn heel fijn in gebruik. Voor een pak van 4 sponsjes heb ik € 1,49 betaald.
Zo, dit zijn mijn aankoopjes van de Action en Kruidvat. Afgelopen weekend ben ik ook bij C&A geweest. Deze shoplog komt één van de volgende dagen online. Hou mijn blog dus zeker in de gaten!
 
Wat vind jij van mijn aankoopjes? 
Veel liefs,
Vanessa xxx

33 reacties

  1. Leuke aankoopjes weer. Die rokjes zijn echt super voor die prijs Endstra spul om je haar mee te beschermen in de zon lijkt me ook erg handig.

  2. Die rokjes zijn echt heel leuk. Het is dat ik nu even een kledingverbod heb voor mijzelf, anders had ik die ook voor vakantie gekocht (al heb ik 4 rokjes voor vakantie trouwens haha)

  3. Leuke spulletjes! Ik had zaterdag toevallig ook zo'n strandlaken gekocht, heerlijk groot zijn ze :). Dat serum heb ik en ik vind hem erg fijn!

  4. Leuke dingen! En allemaal lekker budget 🙂 zelf ben ik geen fan van deo's met sterke geur. Ik ben wel benieuwd naar dat haarserum!

  5. Leuk om te zien 🙂 Die watjes zijn echt zo handig voor bijna geen geld! 🙂

  6. Altijd leuk een shoplog! Die rokjes zijn superleuk! Notitieboekje vind ik ook schattig! En slippertjes! Kan je er niet genoeg van hebben!

  7. Wat een superleuke aankoopjes heb je gedaan! Die teenslippers vind ik erg leuk :). Ik begrijp trouwens ook niet waarom de bb cream van Catrice uit het assortiment gaat, ik heb deze al met zoveel plezier gebruikt. Gelukkig heb ik een back-up ingeslaan ;). x

  8. Weer goed geslaagd! Het blijven twee heerlijke winkels. De rokjes zijn leuk en zeker voor dat geld.

  9. Wat een super leuke aankoopjes. Ik heb ook erg veel zin om te gaan shoppen. Leuke items, ik ben benieuwd of die after sun fijn is.

  10. Wat een leuke aankopen! Naar die grote wattenschijfjes ga ik ook eens zoeken in de action x

  11. Leuke aankopen! Ik sprong vorige week ook eens snel de Action binnen en kocht net als jij een van de deo's van Vogue. Lekkere geur die ook nog eventjes blijft hangen 🙂
    De bb cream van Catrice vind ik ook heel fijn! Ik heb er ook nog even een paar ingeslagen voor ze verdwijnen.

  12. Leuke aankopen! Ik heb dat serum ook gehad, maar ik gebruik toch liever wat anders. Hij is erg vet en trekt naar mijn idee te snel in, het effect is maar van korte duur. Toch ben ik benieuwd wat jij ervan vind. x

  13. Leuke spulletjes heb je gekocht! De droogshampoo gebruik ik ook en die is prima. De Waterproof Topcoat heb ik laatst ook gekocht en die valt mee, maar ik zou hem niet opnieuw kopen.

Reacties zijn gesloten.