Rituals Flowers Of India | Flower Shower, Summer Bliss & Lotus Shimmer

Geplaatst door
Jullie weten inmiddels dat ik helemaal gek ben op het merk Rituals, ik ben gewoon verliefd op hun producten! Daarom vind ik het ook geweldig dat Rituals een zomerse limited edition heeft, namelijk Flowers Of India. Deze collectie bestaat uit verschillende producten, ik laat jullie er vandaag drie zien: de Flower Shower, Summer Bliss en de Lotus Shimmer. In de winkels en webshop vind je ook nog een heerlijke geurkaars en natuurlijk kunnen de welbekende geurstokjes ook niet ontbreken.
 

De verpakkingen zien er fantastisch uit. Ze geven direct een vrolijk gevoel en de kleurrijke bloemmotieven fleuren elk interieur op. Alle producten bevatten 200 ml.

Rituals Flowers Of India Flower Shower – € 8,00
 
De douche foams van Rituals geven mij altijd een rijk en goed gevoel. Ook deze Flower Shower is helemaal top! In contact met water verandert de gel in een dik, romig schuim en dat maakt douchen nog zoveel leuker. De geur is echt heerlijk, lekker zomers ook. Het ruikt een beetje bloemig door de witte lotus die aanwezig is, maar ook ruik ik er een frisse geur doorheen en dit door de bergamot, een citrusvrucht. Een perfecte combinatie!

Rituals Flowers Of India Summer Bliss – € 8,50
 
Dit is een nieuw soort product van Rituals waar ik nog geen ervaring mee had. Het is een doucheolie die zich omtovert tot schuim op de natte huid. Het is een kalmerende en hydraterende doucheolie die vooral geschikt is voor een wat drogere huid of gewoon als je een olie prettig vind om te gebruiken. Na gebruik voelt je huid soepel en zacht aan, en ook de heerlijke geur ruik je terug. Doordat de doucheolie zo hydraterend is, laat het je bruine kleurtje ook beter behouden en dat is natuurlijk fijn met de zomer in het vooruitzicht. 

Rituals Flowers Of India Lotus Shimmer – € 16,00
 
Dit is een romige, voedende body crème die een mooie en subtiele glinstering op je huid achterlaat. Op de foto is het niet goed te zien, maar er zitten minuscule gouden glittertjes in en die zien er heel mooi uit. Stel je voor dat je straks in de zon zit… En dan ruik je ook nog eens heel lekker! De body crème is lekker vol en rijk, maar smeert wel gemakkelijk uit en trekt vrij snel in. Dat is natuurlijk niet onbelangrijk voor een zomerproduct. 

Besluit? Ik ben heel enthousiast over deze limited edition! De producten bezorgen je steevast een heerlijk verwenmomentje in de badkamer. Daarnaast is de geur ook ontzettend lekker, zen maar toch verkwikkend en lekker dat je je er de hele dag goed mee voelt. Doordat de geur zowel bloemig als fris is, zijn de producten ideaal om te gebruiken nu de zomer er stilaan aankomt. Ook is er goed nagedacht over deze collectie. De doucheolie laat je bruine kleurtje beter behouden, de body crème laat een subtiele glinstering achter op je huid, wat dan weer een mooi effect geeft in de zon… Als je ’t mij vraagt geven deze producten iedere dag het ultieme zomergevoel! Mocht je in de winkel van Rituals zijn, dan zou ik je zeker aanraden om even aan deze producten te snuffelen.


De producten zijn vanaf 31 maart 2014 te koop. 
Wat vind jij van deze limited edition?
 

Veel liefs,

Vanessa xxx

23 reacties

  1. Wat leuk dat Rituals een limited edition lijn heeft! De verpakkingen zien er super zomers uit, ik word er helemaal vrolijk van. Gaaf dat ze nu ook een olie hebben, ik ga binnenkort zeker eens kijken!

  2. Tot nu toe mijn favoriete lijn van Rituals. De bodycreme is geweldig! Wanneer de zon schijnt moet ik de bodycreme gebruiken! ?;-) hier komt ook zeker een backup van! En de geur….super! 😉

  3. Wat een super mooie lijn is dit. Heb hem al een paar keer bekeken in de winkel en ze ruiken heerlijk! Als het weer pay day is ga ik ze zeker halen.

  4. Ik heb de showerfoam in de voorraadkast staan, nog niet gebruikt, maar ik kan niet wachten om het te gebruiken!

  5. Het lijkt me een heerlijke lijn van Rituals, tot nu toe vind ik eigenlijk alle geprobeerde Rituals producten heel erg fijn!

  6. Oh Rituals is zo fijn!!! Dit lijkt me ook echt een hele fijne lijn. Vooral doe doucheschuim vind ik heerlijk. Geef dat ook heel vaak als cadeautje weg. Altijd goed, haha!

  7. De geur van deze producten, heeeerlijk!! Rituals heeft sowieso heerlijke producten.

  8. Klinkt heerlijk deze limited edition! Ik zou er ook wel iets van willen aanschaffen, binnenkort eens gaan shoppen:)

Reacties zijn gesloten.