Shoplog Action

Geplaatst door
Afgelopen weekend ben ik even langs de Action geweest. Ik had wat kleine spulletjes nodig en stiekem vond ik het ook gewoon leuk om er wat rond te lopen. Ik hou van deze winkel! Dit om de reden dat het één van de weinige winkels is waar ik niet achterover val wanneer ik aan de kassa sta. Je kunt er zoveel leuke dingen kopen en dat voor een prima prijsje. Ben je benieuwd naar mijn aankoopjes? Lees dan snel verder.
 

Als eerste heb ik twee pakken servetten gekocht. Wanneer mijn vriend en ik samen eten, dan vind ik het leuk om mooie servetten op tafel te leggen. Ik koop ze vrijwel altijd in de Action omdat ze daar heel goedkoop zijn. Voor een pak van 20 servetten betaal je € 0,99.

Dan heb ik ook twee geurkaarsen gekocht, eentje in de geur Flower Field en eentje in de geur Caffe Lattle & Cookies. De eerste kaars is een echt lentegeurtje, de tweede kaars is eerder voor de winter, maar ik vind ze gewoon lekker ruiken. Voor een geurkaars betaal je € 1,49.

In de decoratie afdeling zag ik een vaasje met een witte roos staan en ik was op slag verliefd. Ondertussen staat dit vaasje op mijn schouw en krijg ik er een echt lentegevoel van. Het kost € 1,79 en is ook verkrijgbaar met een roze roos.

 

Ik heb korte kousjes gekocht voor mijn vriend en mezelf. Nu de lente eraan komt, kunnen we wel wat extra kousjes gebruiken. Ik ben voor de mintgroene kleurtjes gegaan. Er waren nog andere mooie kleurtjes maar helaas niet meer in mijn maat. Voor een pak met drie paar betaal je € 1,79.
 
Dan heb ik ook reinigingsdoekjes gekocht. Ik vind zulke doekjes erg handig voor als ik ’s avonds te moe ben / geen zin heb om mijn gezicht uitgebreid te reinigen. In dat geval is het beter om een doekje te gebruiken i.p.v. helemaal niets. De coconut care doekjes heb ik al eerder gehad en ik vind ze heel fijn. De doekjes van facette heb ik nog niet eerder gekocht dus ik ben alvast benieuwd. Beide pakken kosten € 0,79.

Voor ik mascara aanbreng, gebruik ik altijd een wimperkruller. Na een tijdje wordt zo’n wimperkruller vies en doet hij zijn werk niet goed meer. Dat wil zeggen dat het tijd is om een andere te kopen. Toevallig zag ik er in de Action eentje liggen voor € 0,69 dus dat kwam goed uit.

 
Ik heb het hele jaar door last van droge lippen dus een lippenbalsem is echt onmisbaar. Wanneer ik in de Action ben, gooi ik altijd een pak lippenbalsems in mijn winkelmandje.  Ze doen goed hun werk en ze kosten maar € 0,79.
 
 
Dit kan een leuke tip zijn voor mede-bloggers: een LED lampje met USB om in je computer of laptop te steken. Op die manier wordt je toetsenbord verlicht en kun je ’s avonds lekker doorwerken zonder alle lichten te doen branden. Het kost slechts € 0,99. 
 
Als laatste heb ik nog een gel gekocht voor mijn vriend. Hij doet zijn haar regelmatig in piekjes en gebruikt daarvoor al jaren deze gel van de Action. Voor een pot van 500 ml betaal je slechts € 0,67. Een koopje!
Wat vind jij van mijn aankoopjes? En ga jij wel eens winkelen bij Action?

Veel liefs,
Vanessa xxx

40 reacties

  1. Ik vind je aankoopjes erg leuk, vooral de servetten en de mintgroene sokjes vind ik erg leuk….ik koop dus regelmatig iets bij Action, vanwege de prijs maar ook omdat er in die winkels echt altijd wel iets nieuws te ontdekken valt…

  2. Wat een leuke aankoopjes; het kost toch allemaal niets! Dat LED lampje vind ik wel grappig, ga ik eens opzoeken!

  3. Leuke aankopen, die coconut care reinigingsdoekjes ga ik ook maar eens aanschaffen, lijken me erg fijn!

  4. Ik vind de Action ook altijd fijn. De reinigingsdoekjes gebruik ik ook, die zijn best fijn voor dat geld.

  5. Goed dat je zegt dat de make up doekjes van de action fijn zijn! Ik stond er de vorige keer mee in mijn handen maar durfde het niet aan (: Volgende keer maar meenemen

  6. Leuke spulletjes heb je geshopt. Dat vaasje met de roos is inderdaad leuk en de geurkaarsen lijken me erg lekker ruiken:)

  7. Ik ben zelf ook dol op de geurkaarsen en sokken van de action. Kost helemaal niets! Ik ben heel erg benieuwd naar het LED lampje. Lijkt me inderdaad erg handig!

  8. Leuk!! Ik wil die sokken ook. Ben dol op de Action, ik kom altijd met een tas vol terug haha.

  9. Leuk! ik wil ook weer een keernaar de action altijd ff leuk om doorheen te struinen (en vervolgens met dingen thuis komen dat je denkt hmm had ik dit wel nodig)

  10. Erg leuke aankoopjes. Die coconut doekjes heb ik ook, maar ik ruik na gebruik naar Malibu (die drank) en ik vind ze niet heel fijn. Maar dit zijn leuke aankopen!

  11. Die doekjes van coconut zijn echt fijn. Action kan ik nooit met lege handen uit lopen.

  12. Wat een leuke spullen hebben ze daar he! Ik ben er vandaag toevallig nog geweest, ook leuke decoratie spullen gehaald 🙂 En ik heb die sokken ook, zitten erg lekker!

  13. Leuke aankoopjes! Die lippenbalsems vind ik vooral echt een koopje; ik ben echt iemand die heel veel lippenbalsem gebruikt dus voor zo'n klein prijsje zou ik ze ook meenemen 🙂

Reacties zijn gesloten.