Mijn favoriete truien & vesten / Sans-Online

Geplaatst door
Goeiemorgen! Eind december liet ik jullie mijn favoriete accessoires van Sans-Online zien. Vandaag zijn de truien en vesten aan de beurt! Ik draag namelijk niets liever dan een warme trui of vest bovenop een simpele jeans, lekker comfy. Hieronder heb ik mijn favoriete items op een rijtje gezet. Kijken jullie mee? 

1) Tom Tailor / € 39,95
2) ONLY / € 14,95
3) ONLY / € 29,95
 
 
4) Vero Moda / € 24,95
5) Vero Moda / € 49,95
6) ONLY / € 34,95
7) ONLY / € 26,95
8) EDC / € 59,95
9) VILA / € 49,95

Klik hier voor meer truien en vesten.
Shop jij soms bij Sans-Online? En welk kledingstuk vind jij het mooist?


Veel liefs,

Vanessa xxx

38 reacties

  1. Oke die trui van tommy taylor is mn favoriet!! <3
    Maar al deze truien en vesten zien er superleuk uit!! 🙂

    Xx julia

  2. mooie vestjes en truien, ik kies ook vaak voor ONLY of Vero Moda 🙂 Nr 7, het laatste vestje van de ONLY is echt heel erg leuk! 😀 Ik heb nog nooit bij Sans-online besteld, ik ga eens een kijkje nemen !

  3. Ik heb er nog nooit geshopt eigenlijk, maar ik vind heel veel van de kleding die jij hebt uitgekozen erg leuk;) Die jasjes zijn ook super zeg!

  4. Leuke truien en vesten! Ik shop nooit bij Sans, ik wil altijd in de winkel zien hoe iets is. Misschien een tip: H&M heeft nu sale (Divided) met zulke truien op de eerste foto voor prijzen tussen de 5 en 10 euro.

  5. 2 & 3 vind ik het leukst.:) Ik heb zelf al eens een bestelling gedaan bij Sans-Online, en zo hebben zo'n super leuke kleding en vaak ook top promoties! 🙂

  6. Oh je hebt een leuke smaak! 😉 Vind het 6e vest er leuk, lekker lang en warm!

Reacties zijn gesloten.